Telefon

070-5860685

E-post

info@bagucci.se

Telefontider

Mån - Fre 8:00 - 16:00

1. VÄLJ MODELL

Hitta en spabadsmodell som passar dina behov med avseende på storlek, utformning, utrustningsgrad och massagefunktioner. Vi på BaGucci.se hjälper gärna till!

2. VÄLJ SKALFÄRG

Marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalskivan är mer än dubbelt så tjock som normalt samt uppbyggd av både akryl och abs, för bästa styrka och flexibilitet. Finns i följande fyra utföranden:

 

3. VÄLJ PANELFÄRG

Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Våra paneler är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de passar bra med de flesta trädgårdsmöbler samt är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten. Välj mellan följande olika utföranden:

TILL S-SERIEN:

Grå stående, Svart liggande

TILL V-SERIEN:

Alumi ljus trä, Alumi Svart

 

Ytterpaneler Viskan Spa

Alumi – Snyggaste panelen på marknaden?

Nu är nästa generations spabadspanel här!
Alumi kombinerar estetik, slitstyrka och servicevänlighet på ett närmast revolutionerande sätt på spabadsmarknaden. Med sin ytterbelysning och stilrena design ger den ett mycket elegant intryck, samtidigt som det starka materialet (uppbyggt av polyeten och aluminium) gör den robust och mycket motståndskraftig mot UV-ljus – därav en garantitid på hela åtta år. Alumi kommer från och med 15/3 som standard på våra spabad i V-serien, och finns att välja på i två olika utföranden: ljus trä och svart.

Här finns de alternativ på panel som du kan välja mellan på ditt Viskan SPA. Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Panelerna är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten.