Telefon

070-5860685

E-post

info@bagucci.se

Telefontider

Mån - Fre 8:00 - 16:00

OM OSS: BAGUCCI® SPA & BAD

Vi är en av Viskan Spas återförsäljare av spabad i Örebro län.

Bagucci® är ett registrerat varumärke och ägs av LGV Golv & Vägg AB (556866-2323).  LGV startades av Lasse Berglöw som enskild firma år 2006, men är sedan 2011 ett välmående aktiebolag med flera stora kunder, såväl privatpersoner, byggföretag samt inom kommun och landsting.
LGV är ett företag med mycket gott rykte samt god kreditvärdighet, allt för att du skall känna dig trygg i din affär med oss.

Vi som återförsäljare till Viskan Spa i Örebro län hjälper dig att hitta det rätta spabadet för dig.
Viskan Spa är Sveriges enda tillverkare av spabad och baden är därför genomtänkt producerade för vårat Svenska, nordiska klimat.
Ett spabad från Viskan Spa ska inte bara erbjuda en badupplevelse utöver det vanliga, utan även enkelt och tryggt ägande – året om. Vi som återförsäljare har allt du kan tänkas behöva till ditt spabad; service, support, reservdelar och tillbehör.
Investera i ditt välbefinnande!

Vi arbetar i Lindesberg på “Stafettgatan 36” och är på plats för kundbesök mellan 8:00-16:00 varje vardag.
Oss kan ni besöka vid intresse av Viskan spabad eller köp av kem och tillbehör till ert spabad. Vi har ett flertal modeller Viskan spabad på lager för omgående leverans och nu dessutom till riktigt förmånliga priser.

Vi har för tillfället ingen visningslokal då den fyllts med spabad för lagerhållning.
Ny visningslokal är under uppbyggnad.
Har ni aldrig sett ett Viskan spabad och vill kika på ett sådant så erbjuder vi just nu visning av 1st vattenfyllt och inkopplat spabad. På plats informerar vi er om Viskans fördelar och funktioner.
Ni är även välkomna att kika vidare på vår hemsida för att gräva er in djupare i spabad och vilken modell som faller just dig i smaken. Tveka inte att rådfråga oss.

Vill du se ett Viskan spabad med egna ögon och ta del av information om just Viskans spabad?
Kontakta oss så bokar vi en tid tillsammans med er för bästa möjliga service.
– info@bagucci.se
– 070 586 06 85

Vi svarar gladeligen på alla typer av frågor gällande kem, tillbehör och Viskans spabad. Ni är välkomna att höra av er både via mail och telefon, eller besöka oss i Lindesberg.
De frågor vi inte kan besvara skickar vi över till Viskan själva och återkopplar er med svar, för er enkelhetsskull.

Bor du i eller runtom Örebro och vill ha ett spabad av svensk kvalitet och därmed god hållbarhet så kontakta oss!

Vid köp av spabad, kontakta oss på info@bagucci.se eller ring 0705860685. Så hjälper vi er med val av spabad, skal- & panel- färg, kem & tillbehör, behov av kranbil och elektriker, samt övriga artiklar!