Telefon

070-5860685

E-post

info@bagucci.se

Telefontider

Mån - Fre 8:00 - 16:00

OM OSS: BAGUCCI® SPA & BAD

Bagucci® är ett registrerat varumärke och ägs av LGV Golv & Vägg AB (556866-2323).  LGV startades av Lasse Berglöw som enskild firma år 2006, men är sedan 2011 ett välmående aktiebolag med flera stora kunder, såväl privatpersoner, byggföretag samt inom kommun och landsting.
LGV är ett företag med mycket gott rykte samt god kreditvärdighet, allt för att du skall känna dig trygg i din affär med oss.

Vi som återförsäljare till Viskan Spa hjälper dig att hitta det rätta spabadet för dig.
Viskan Spa är Sveriges enda tillverkare av spabad och baden är därför genomtänkt producerade för vårat Svenska, nordiska klimat.
Ett spabad från Viskan Spa ska inte bara erbjuda en badupplevelse utöver det vanliga, utan även enkelt och tryggt ägande – året om. Vi som återförsäljare har allt du kan tänkas behöva till ditt spabad; service, support, reservdelar och tillbehör.
Investera i ditt välbefinnande!

Orter: Nora & Lindesberg

Vi sitter och arbetar i Lindesberg på “Stafettgatan 36” men har även en visningslokal för tidsbokning. I visningslokalen har vi 4st spabadsmodeller med olika skalfärger och paneler. Detta för att det ger en mer rättvis bild av speciellt skalfärgerna att se dessa i verkligheten.  Ni är även välkomna att kika vidare på vår hemsida, samt webbutik för att gräva er in djupare i spabad och vilken modell som faller just dig i smaken. Tveka inte att rådfråga oss, vi är ett samtal/mejl bort.

I vår visningslokal kan ni alltså kolla på flera stycken olika typer av spabad. Ett av baden kommer vara vattenfyllt för er chans att provbada. Omklädningsrum och dusch finns på plats. Känn efter i spabadet och flytta runt mellan de olika massagejets som finns. Vilka funktioner föredrar du och vill ha med i DITT spabad?
Besöker ni vår visningslokal så visar vi upp spabadens olika funktioner, samt hur du hanterar spapanelen. Du får här med eget öga se hur viskans spabad fungerar och ser ut.
Den fysiska butiken besöker du som vill lägga beställning med vår hjälp eller vill köpa tillbehör såsom spakem eller aromer.
I både visningslokalen och den fysiska butiken kommer vi finnas på plats för information, vägledning och hjälp vid ditt köp.

Vill du besöka visningslokalen?
Kontakta oss så bokar vi en tid tillsammans med er för bästa möjliga service.
– info@bagucci.se
– 070 586 06 85